Tumblr Tumblr!!

Read a post on tumblr. Thought why not answer them for myself and post it :-p

1)Do you prefer writing with black or blue pen?
Ans: Blue pen

2)Would you prefer to live in the country or the city?
Ans: City.

3)If you could learn a new skill, what would it be?
Ans: Probably learning how to apply makeup better/professionally.

4)Do you drink your tea or coffee with sugar?
Ans: Yes.

5)What was your favourite book as a child?


Ans: I really liked archie comics. Do they count as a book? and I think I wasn’t a child when i read it. I was in my teens but it necessary to mention Harry Potter(Yes, all seven of them)

6)Do you prefer baths or showers?
Ans: Showers.

10)If you could be a mythical creature, which would you choose?
Ans: I have never thought about it. If being a Harry Potter world kind of witch counts as a witch then that’s what i’d choose. Otherwise,well, a vampire.

11)Do you prefer reading paper or electronic books?
Ans: Paper books.

12)What is your favourite item of clothing?

13)Do you like your name? Would you ever change it?
Ans: I think i like it. and no, I don’t think i’ll ever change it.

14)Are you a restless sleeper?
Ans: If I’m not worried about something, no.

15)Do you consider yourself a romantic?
Ans: Yes

16)Which element best represents you?
Ans: what?

17)Who do you want to be closer to?
Ans: God.

18)Do you miss someone at the moment?
Ans: Yes.

19)What can you see outside your bedroom window?
Ans: Curtains are drawn. It’s dark outside but i can hear rain and the sound of some cars passing by.

20)Do you like spicy food?
Ans: Yes. Love it

21)Have you ever met someone famous?
Ans: Not really.

22)Do you keep a diary or journal?
Ans: I used to keep a diary. Now, a gratitude journal.

23)Do you prefer to use pen or pencil?
Ans: Pen.

21)What is your star sign?
Ans: Taurus.

22)Do you like your cereal crunchy or soggy?
Ans: Soggy.

23)What would you want your legacy to be?
Ans: never really thought about it. But to live life as you want it while  being kind to everyone.

24)Do you like reading? What was the last thing you read?
Ans: I love reading. A short story a friend wrote for a competition. It was a good read.

25)How do you show someone you love them?
Ans: Usually by becoming angry or upset by their behaviour very very quickly.

26)Do you like ice in your drinks?
Ans: A little bit. Not too much.

27)What is your favourite scent?
Ans: Is it ok to say i like the smell of petrol?

29)If money was not a factor, how would you live your life?
Ans: The same way but spend more in the way of Allah and myself and my loved ones.

30)What would you do if you found $50 on the ground?
Ans: Ask if someone dropped it. If no one is around I’d like to think i’d leave it there.

31)Have you ever seen a shooting star? Did you make a wish?
Ans: Yes.

32)What is one thing you would want to teach your children?
Ans: To be kind and understanding towards others.

33)If you had to have a tattoo, what would it be and where would you get it?
Ans: It’d say Success is not final, failure is not fatal. i doubt i’d ever get a tattoo though.

34)What is one thing you want to overcome/conquer?
Ans: Fear of not being good enough.

Advertisements
Posted in: Me

3 thoughts on “Tumblr Tumblr!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s